ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΚΟΥΚΛΑ GHOST

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΚΟΥΚΛΑ GHOST

Φωτογράφιση σε κούκλα ghost είναι σχετικά καινούριος, αλλά αναμφισβήτητα αποτελεσματικός τρόπος παρουσίασής ρούχων. Τον τρόπο αυτό επιλέγουν πολλά διαδικτυακά καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 Παραγγέλλοντας για την επιχείρησή σας τη φωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghost θα αποκτήσετε καλαίσθητες, ογκώδεις φωτογραφίες που θα προβάλλουν με το καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σας.  Έτσι ο καταναλωτής σας θα αξιολογήσει όλα τα πλεονεκτήματα των προϊόντων σας.

Φωτογράφιση σε κούκλα ghost

Η επαγγελματική φωτογράφιση σε κούκλα ghost συνιστάται για παραγωγούς ενδυμάτων, για e-shop που ασχολούνται με την πώληση ακριβής κι αποκλειστικής συλλογής ρούχων, καθώς και σε περίπτωση ανάγκης πώλησης μεγάλης παρτίδας προϊόντων.

Η φωτογράφιση σε κούκλα ghost κοστίζει από 7 ευρώ συν το ΦΠΑ. Κατά παραγγελία περισσότερων από 50 τεμαχίων ισχύουν προσφορές.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • φωτογράφιση σε στούντιο με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού
  • 100% λευκό φόντο
  • 100% απόδοση του χρώματος του προϊόντος
  • επαγγελματικό ρετουσάρισμα
  • βελτιστοποίηση μεγέθους για web
  • μετονομασία των φωτογραφιών σύμφωνα με την ονοματολογία σας
  • δοκιμαστικές λήψεις πριν τη φωτογράφιση

φωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghost

Συχνές ερωτήσεις για τη φωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghost

Πόσα ρούχα μπορούμε να φωτογραφίσουμε σε κούκλα ghost την ημέρα;

Εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και την κατάσταση των ενδυμάτων, καθώς και την ποσότητα γωνιών λήψης.  Από την εμπειρία μας ξέρουμε ότι ένας φωτογράφος με τον βοηθό του μπορεί να φωτογραφίσει μέσα σε μια μέρα έως 70 ενδύματα.

Σιδερώνετε τα ρούχα πριν τη φωτογράφιση;

Ναι, είναι μια επιπλέον εξυπηρέτηση, την οποία αναλαμβάνουμε μετά χαράς. Το σιδέρωμα ενός ρούχου κοστίζει 1 ευρώ.

Πόσο γρήγορα μπορώ να παραλάβω τις φωτογραφίες μου;

Όλη η διαδικασία δημιουργίας των φωτογραφιών με την τεχνική ghost mannequin effect ή αλλιώς η φωτογράφιση ενδυμάτων σε αόρατες κούκλες, αποτελείται από δυο στάδια: 1) η ίδια η φωτογράφιση, 2) η επεξεργασία σε υπολογιστή (διόρθωση χρώματος, ρετουσάρισμα και φωτομοντάζ). Παραδείγματος χάρη, εάν χρειάζεστε 70 ενδύματα για μία φωτογράφιση, τότε θα μας πάρει από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα μας φέρετε τα πράγματα στο στούντιο μέχρι τη στιγμή που θα λάβετε το τελικό αποτέλεσμα. Μια μέρα θα χρειαστεί για την φωτογράφιση κι άλλες 4-9 για την επεξεργασία.  Το επαγγελματικό ρετουσάρισμα των φωτογραφιών σε κούκλες ghost είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Μέσα σε αυτή περιλαμβάνονται η σύνδεση μερικών φωτογραφιών σε μια, η επεξεργασία του φόντου, η αφαίρεση ορατών τμημάτων του μανεκέν, η διόρθωση χρώματος κι η εξάλειψη των ελαττωμάτων του ενδύματος.

Ποια είναι τα μεγέθη των μανεκέν σας;

Για τη φωτογράφιση στην εργασία μας χρησιμοποιούμε επαγγελματικές κούκλες. Τα μεγέθη του θηλυκού κορμού (S) είναι: στήθος – 84, μέση – 65, γοφοί – 93. Τα μεγέθη του αρσενικού κορμού (M/L) είναι: στήθος – 100, μέση – 80, γοφοί – 105.

Εκτελείτε τις εργασίες βάσει του συμβολαίου;

Κατόπιν παραγγελίας θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας το δείγμα του τυποποιημένου συμβολαίου μας.

φωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghostφωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghostφωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghostφωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghostφωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghostφωτογράφιση ρούχων σε κούκλα ghost


Check it out! Επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων. Ποιο είδος να διαλέξετε;


Για τα νέα μας και τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook!

No Comments

Post A Comment