ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΥΧΩΝ

Εάν η επιχείρησή σας έχει σχέση με την παραγωγή ή την πώληση ρούχων/υποδημάτων, προφανώς θα έχει περάσει από το μυαλό σας μία ευπρεπής φωτογράφηση των προϊόντων σας.

Επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων

Η επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων αποτελείται από τρία βασικά είδη:

Φωτογράφιση σε κούκλα ghost

επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghostΦωτογράφιση σε μοντέλο για κατάλογο ή fashion φωτογράφιση

επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων στο στούντιο

επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων fashion

Φωτογράφιση flat-lay (επίπεδη προβολή)

επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghost Εδώ μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τα είδη που περιλαμβάνει η φωτογράφιση ρούχων. Παρακάτω θα γνωρίσετε ποιες είναι οι φωτογραφίες που θεωρούνται βέλτιστες για την επιχείρησή σας. Πρώτα επιλέξτε την εκδοχή ή τις εκδοχές που θα θέλετε. Έπειτα μελετήστε την προσφορά μας.

Επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων. Ποιο είδος να διαλέξετε;

Είστε παραγωγός ρούχων/υποδημάτων (έχετε το δικό σας εργοστάσιο) κι ασχολείστε με την χονδρική/λιανική πώληση; Ένας παραγωγός επιβάλλεται να έχει κατάλογο με ενημερωτικές κι ελκυστικές φωτογραφίες. Η βέλτιστη λύση είναι οι φωτογραφίες των ρούχων σε κούκλα ghost. Πουλάτε ρούχα/υποδήματα σε e-shop; Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για το είδος των προϊόντων. Εάν αφορά την ακριβή κι αποκλειστική συλλογή ρούχων, η καλύτερη επιλογή θα είναι η φωτογράφιση σε κούκλα ghost. Φωτογραφίες σε ghost θα τονίσουν το υψηλό επίπεδο των προϊόντων. επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghostεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghostεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghostεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων ghost Σε ενδύματα για καθημερινή έξοδο χαμηλότερου κόστους που πωλούνται σε μικρές ποσότητες ταιριάζει φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλα στο στούντιο. Η φωτογράφιση αυτή είναι πιο οικονομική από την επιλογή με ghost και γρηγορότερα επεξεργάσιμη. επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλοεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο Εάν χρειάζεστε έναν κατάλογο με εμφανίσεις (lookbook), είναι καλύτερα να επιλέξετε την fashion φωτογράφιση ρούχων. Το στούντιό μας είναι ευπρόσδεκτο να οργανώσει για εσάς τη fashion φωτογράφιση, συμπεριλαμβανομένου την επιλογή μοντέλου, make up artist, στυλίστα και τοποθεσίας. επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων fashion επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων fashion Έχετε λογαριασμό στο Instagram και αναζητάτε διακεκριμένες φωτογραφίες για να ανεβάσετε στο profile σας; Η καλύτερη επιλογή θα είναι η flat lay φωτογράφιση ή αλλιώς επίπεδη προβολή προϊόντων. Οι φωτογραφίες τέτοιου τύπου φτιάχνουν τη διάθεση, όντας ταυτόχρονα και πιο οικονομικές και γρηγορότερες σε επεξεργασία. επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων flat layεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων flat layεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων flay lay

Επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων: τιμές

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές για τα διάφορα είδη φωτογράφισης ρούχων. Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι ακόμα σε σχέση με τη φωτογράφιση ρούχων/υποδημάτων; Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας! Για τα νέα μας και τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook!
No Comments

Post A Comment