Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ E-SHOP ΡΟΥΧΩΝ

Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ E-SHOP ΡΟΥΧΩΝ

Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για την καρτέλα προϊόντος του e-shop ρούχων.  

Γιατί πρέπει να είναι τέλια η “ψηφιακή βιτρίνα” του e-shop σας;

Μπορεί με τη βοήθεια της διαφήμισης και του κοινωνικού μάρκετινγκ, έχετε προσελκύσει έναν επισκέπτη στο e-shop σας. Η συνέχεια όμως εξαρτάται από το σχεδιασμό του website σας και, ειδικότερα, από την καρτέλα των προϊόντων.Η καρτέλα του προϊόντος είναι μια σελίδα στο e-shop που περιγράφει το προϊόν προς πώληση.  Η σελίδα αυτή επισκέπτονται συχνότερα από τις άλλες. Ή σωστή της δομή επηρεάζει άμεσα τις πωλήσεις.  Δημιουργώντας ή βελτιώνοντας την καρτέλα θα πρέπει να σκεπτόμαστε πρώτα τον πελάτη. Αν ρυθμιστεί σωστά η καρτέλα του προϊόντος, μπορεί να επιτευχθούν ταυτόχρονα δύο στόχοι: η αύξηση των πωλήσεων και οι υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

φωτογράφιση ρούχων επαγγελματική φωτογράφιση ρούχωνεπαγγελματική φωτογράφιση ρούχων

7 κύρια στοιχεία στη καρτέλα προϊόντος του e-shop ρούχων


1. Πλήρης ονομασία
Αν πουλάτε διαφορετικές μάρκες, να τις σημειώνετε στην ονομασία του προϊόντος. Μην αποφεύγετε τις μακρές ονομασίες. Αυτές εξηγούν καλύτερα τι είδους προϊόν είναι. Επίσης το πλήρες όνομα δίνει έμφαση στο brand.

2. Οι φωτογραφίες των προϊόντων
Must θεωρούνται οι επαγγελματικές φωτογραφίες ρούχου στο e-shop. Ο σωστός φωτισμός και η ποιοτική επεξεργασία αυξάνει την πιθανότητα της αγοράς κατά πολύ!  Συγκρίνετε:  

καρτέλα προϊόντος του e-shop ρούχωνεπαγγελιματηκή φωτογραγραφία ρούχωνεπαγγελιματηκή φωτογραγραφία ρούχων

Οι ερασιτεχνικές φωτογραφίες μπορούν να καταστρέψουν τα πλεονεκτήματα του ενδύματος ενώ η επαγγελματηκή φωτογραφία ρούχων τα δείχνει στα καλήτερά τους.


Άμεση παραγγελία της επαγγελματικής φωτογράφησης ρούχων


Εάν οι φωτογραφίες είναι υψηλής ποιότητας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε αρκετά μεγάλη ανάλυση. Για τη διευκόλυνση των χρηστών, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δυνατότητα μεγέθυνσης της φωτογραφίας.
Το ένδυμα στις φωτογραφίες μπορεί να είναι flat-lay, να κρέμεται σε κρεμάστρα ή να φοριέται σε μοντέλο ή μανεκέν.  Υπάρχουν φωτογραφίες που λαμβάνονται στα αόρατα μανεκέν. Γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για τις online πωλήσεις λόγω της μεγαλύτερης περιεκτικότητας και ελλείμματος στοιχείων που αποσπάν τη προσοχή. 


Διαβάστε: Να τα κρεμάμε ή να τα φοράμε; Πως να προβάλουμε τα ρούχα σε e-shop


3. Τιμή
Καθορίστε τη μέση λιανική τιμή, την τρέχουσα τιμή πώλησης (εάν είναι διαφορετική) και το ποσοστό εξοικονόμησης. Διότι πάντα μας χαροποιεί να αγοράζουμε κάτι φθηνότερα από τους άλλους.

4. Σειρά μεγεθών κι επιλογές χρωμάτων

η σωστή καρτέλα προϊόντος του e-shop ρούχων

Χρησιμοποιώντας την pop-up λίστα μεγέθων μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο για άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.

Καθορίστε το εύρος μεγεθών για το συγκεκριμένο προϊόν και τις επιλογές χρώματος. Σημειώστε ότι η pop-up λίστα είναι πολύ πιο βολική από μια επίπεδη.
Συμβουλή 1: εισάγετε το μέγεθος του προϊόντος που φοράει το μοντέλο. Αυτό θα βοηθήσει τον πελάτη να φανταστεί πώς το ρούχο θα δείχνει πάνω του.
Συμβουλή 2: φροντίστε να τοποθετήσετε τον πίνακα των μεγεθών για εύκολο υπολογισμό του κατάλληλου μεγέθους.  Καλύτερα να εμφανίζετε σε pop-up παράθυρο. Μην αναγκάζετε τον επισκέπτη να κατεβάζει το αρχείο PDF ή να φεύγει από τη σελίδα.

5. Περιγραφή
Περιγράψτε τα πλεονεκτήματα του προϊόντος. Μην ξεχνάτε και τα τεχνικά του στοιχεία: σύνθεση, υλικό λεπτομερειών, οδηγίες πλύσης και καθαρισμού κ.λπ. Αφού καλύψετε τις βασικές απορίες του επισκέπτη, προσθέστε λίγο ρομαντισμό. Πείτε την ιστορία δημιουργίας του κομματιού ή πόσο ιδανικό είναι για ένα βραδινό κοκτέιλ στην παραλία. Βάλτε τα συναισθήματα!

6. Και μπρος! Το κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι»
Εφόσον αυτή είναι η πιο επιθυμητή ενέργεια του πελάτη στη σελίδα σας, υπάρχουν πολλά βασικά σημεία που πρέπει να τηρηθούν: 
– Το χρώμα του κουμπιού θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του web-site. Εάν είναι πράσινο, δεν μπορείτε να έχετε πράσινο κουμπί.
– Το  κουμπί θα πρέπει να είναι μεγάλο (ναι, παίζει ρόλο και το μέγεθος)
– Το κουμπί πρέπει να έχει όγκο, προκαλώντας να το κλικάρετε.

7. Πληροφορίες σχετικά με την παράδοση
Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία παράδοσης περιλαμβάνονται και στην καρτέλα του προϊόντος.
Συμβουλή:  Αν μπορείτε να προσφέρετε μια τέτοια υπηρεσία, σημειώστε ότι οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τη μετακίνηση των προϊόντων που αγοράζουν. Είναι άλλος ένας τρόπος για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας.
Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία των καρτελών για e-shop ρούχων. Τώρα ελέγξτε το δικό σας. Αν υπάρχει κάτι για να επεξεργαστεί, μην περιμένετε και νιώστε ωραία στην πορεία για την αύξηση των πωλήσεων! Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιχειρησιακό αναλυτή Aygul Sayfullina στο [email protected] 

Δεν πιστέυω να είναι τόσο απλό!

Δεν είναι 🙂 Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία των καρτελών που αυξάνουν τις πιθανότητες παραγγελίας. Σχετικά με αυτά θα μιλήσουμε στα επόμενα άρθρα. Παρακολουθήστε τα newsletter μας! 

No Comments

Post A Comment