Φωτογράφιση προϊόντων γενικού εμπορίου για e-shop και καταλόγους
Χρειάζεστε επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για e-shop, web-site, καταλόγους ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό μάρκετινγκ; Εδώ θα βρείτε την λύση! Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων (φαγητού, κοσμημάτων, ρούχων, αντικείμενων κτλ) γίνεται στο πλήρως εξοπλισμένο Στούντιο μας ή στο χώρο του πελάτη με το φορητό εξοπλισμό μας). Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφηση των προϊόντων σας για να συμφωνήσουμε το φόντο (άσπρο, μαύρο, γρι, chromakey και isolate), την γωνία και άλλες λεπτομέρειες για να λάβετε ακριβώς ο’τι αποτέλεσμα θέλετε.
commercial photography, eshop, commercialphoto, jewellery, gold, χρυσο, επαγγελματικη, φωτογραφιση, κοσμηματα
15616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15616,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Φωτογράφιση προϊόντων γενικού εμπορίου

Σαπούνι ή κουβέρτες, συσκευές κουζίνας ή και τα παιχνίδια – οτιδήποτε κι αν πουλάτε, θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε τις καταπληκτική μας φωτογράφιση προϊόντων. Το σίγουρο είναι, πως θα προσελκύουν τον αγοραστή θαυμάσια, θα πουλάνε πολύ καλά κι όλο αυτό σε ταχύτατο ρυθμό και λογικές τιμές.

 

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
Other