Φωτογράφιση ακινήτων, φωτογράφηση εσωτερικών χώρων
Χρειάζεστε επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για e-shop, web-site, καταλόγους ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό μάρκετινγκ; Εδώ θα βρείτε την λύση! Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων (φαγητού, κοσμημάτων, ρούχων, αντικείμενων κτλ) γίνεται στο πλήρως εξοπλισμένο Στούντιο μας ή στο χώρο του πελάτη με το φορητό εξοπλισμό μας). Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφηση των προϊόντων σας για να συμφωνήσουμε το φόντο (άσπρο, μαύρο, γρι, chromakey και isolate), την γωνία και άλλες λεπτομέρειες για να λάβετε ακριβώς ο’τι αποτέλεσμα θέλετε.
commercial photography, eshop, commercialphoto, jewellery, gold, χρυσο, επαγγελματικη, φωτογραφιση, κοσμηματα
15543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15543,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Φωτογράφιση ακινήτων

Ένα ξενοδοχείο ή σπίτι προς πώληση, μια βίλα προς ενοικίαση ή το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – όπου κι αν θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του αγοραστή, μια σωστή παρουσίαση του αντικειμένου μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα. Για αυτό κι εμείς «παίρνουμε» τους δρόμους και καταφτάνουμε στον τόπο σας με το βαρύ τεχνικό εξοπλισμό. Ο πειραματισμός, η δημιουργικότητα κι η καλή διάθεση πάντα βοηθάνε να πετυχαίνουμε τις φωτογραφίες ακινήτων που αυξάνουν τη δυναμική τους προς πώληση.

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
architecture