ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ESHOP

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ESHOP

Εάν έχετε δώσει την πρωταγωνιστική θέση στην φωτογράφιση προϊόντων για eshop, τότε σίγουρα θα είστε ο ιδιοκτήτης του. Επομένως, σας απασχολεί η αύξηση των πωλήσεων του. Ή ίσως σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα e-shop και χρειάζεστε να γεμίσετε τις «βιτρίνες» σας με επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων.

Όπως και να έχει, εδώ θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Διότι μπορείτε και να μάθετε για τα είδη φωτολήψεων, τη διαδικασία και το κόστος, αλλά και να παραγγείλετε την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων για eshop.

Δύσκολα να υπερεκτιμηθεί ο ρόλος της φωτογράφισης των προϊόντων για ένα e-shop. Οι ηλεκτρονικές αγορές πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα κι είναι προσβάσιμες από το διαδίκτυο σε όλους. Η δημιουργία ενός πετυχημένου e-shop δεν κοστίζει πολλά, αλλά τα κέρδη μπορεί να είναι ουσιαστικά. Δεν είναι καθόλου περίεργο που τα πιο συνηθισμένα εμπορικά κέντρα λειτουργούν «σε απευθείας σύνδεση».

Για τους ιδιοκτήτες των e-shop αυτό σημαίνει καινούργιους ανταγωνιστές. Πολύ πρόσφατα το ντιζάιν ή η ποιότητα των φωτογραφιών δεν ήταν θεμελιώδους σημασίας. Σήμερα όμως η επαγγελματική κι η ολοκληρωμένη προσέγγιση, είναι άκρως απαραίτητη στις απευθείας πωλήσεις. Κι η φωτογράφιση προϊόντων για ένα e-shop αποτελεί πρωταρχικό ρόλο για τη βελτίωση στην ψηφιακή εποχή.

Το κάθε προϊόν κρύβει τις δικές του ευαισθησίες φωτογράφισης. Συνεπώς μπορούμε να διακρίνουμε τις ενδεικτικές ομάδες αυτών.

Φωτογραφιση προϊοντων γενικου εμποριου

Είναι η μεγαλύτερη, αλλά κι η ευκολότερη κατηγορία για φωτογράφηση. Περιλαμβάνει τα προϊόντα γενικού εμπορίου. Παρόλο αυτά, κατά τη λήψη, οπωσδήποτε απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, τις σωστές γωνίες και τον σωστό φωτισμό.

Φωτογραφιση ρουχων

Σε αυτή η κατηγορία ανήκει η λήψη φωτογραφιών ρούχων κι εσώρουχων, όπως και των μαγιό. Εδώ επίσης ανήκει κι η φωτογράφηση παπουτσιών, παρόλο που προβλέπει κάποιες λεπτομέρειες.
Η φωτογράφηση ρούχων χωρίζεται σε τέσσερις τύπους. Οι flat-lay φωτογραφίσεις, οι φωτογραφίσεις σε μοντέλο, σε κούκλες ghost και fashion φωτογράφιση ρούχων. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε είδους λήψης μπορείτε να βρείτε εδώ.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop

Φωτογραφιση συσκευασιων / FMCG

Απευθυνθείτε σε εμάς, εάν χρειάζεστε φωτογράφιση κρασιού, ελαιόλαδου ή καλλυντικών. Καθώς κι οποιουδήποτε άλλου προϊόντος σε μη τυποποιημένη συσκευασία. Με τον όρο «μη τυποποιημένη» εννοούμε τα διάφανα υλικά, τις ανακλαστικές επιφάνειες και τα σύνθετα σχήματα. Δηλαδή, τα στοιχεία που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κι ειδικές συνθήκες.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop

Φωτογραφιση κοσμηματων

Η φωτογράφηση κοσμημάτων είναι μία κατηγορία από μόνη της. Θεωρείται από τους πιο δύσκολους τομείς της επαγγελματικής φωτογράφισης. Φυσικά, αν φιλοδοξούμε να επιτύχουμε ποιοτική λήψη, θα έχουμε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο ρόλο παίζει ο επαγγελματικά προσαρμοσμένος φωτισμός. Συν, που το κάθε είδος κοσμήματος αναζητά τη δική του μοναδική πινελιά φωτισμού.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop

 

Φωτογραφιση τροφιμων

Η φωτογράφιση τροφίμων που ανοίγουν την όρεξη και οδηγούν σε περαιτέρω κατανάλωση φαγητού, απαιτούν ειδικές τεχνικές και ρυθμίσεις. Σε μερικές περιπτώσεις εκτελούνται με χρήση του επαγγελματικού food-styling. Και τότε οι καλύτεροι σεφ της Ελλάδας είναι μαζί μας για να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop

Διαδικασια της φωτογραφισης προϊοντων για e-shop

Ενημερωθείτε για τις τιμές μας. Σας προσφέρουμε δοκιμαστική φωτογράφιση των δυο-τριών προϊόντων. Θα συζητήσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες (φόντο, οπτική γωνία, εστίαση κ.λπ.) και θα κανονίσουμε ημερομηνία και τοποθεσία φωτογράφισης (στο στούντιο/στο δικό σας χώρο).

Προετοιμάστε τα προϊόντα σας για την φωτογράφιση (σιδέρωμα, καθάρισμα και οτιδήποτε άλλο). Η φωτογράφιση γίνεται με επαγγελματικό φωτισμό και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό.

Μετά την επεξεργασία του υλικού θα λάβετε web-gallery με τις φωτογραφίες για την τελική έγκριση.

Η τιμολόγηση και πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετριτοίς.

Η παράδοση των τελικών φωτογραφιών γίνεται σε υψηλή ανάλυση μέσω Internet ή σε DVD, flash κ.λπ.

Εάν οι παραπάνω πληροφορίες δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις του site μας.

 

Φωτογραφιση προϊοντων για eshop – γιατι να διαλεξετε εμας

  • Το Light & Dark είναι ένα επαγγελματικό στούντιο φωτογραφίας.

    Επομένως, τα προϊόντα σας θα φωτογραφηθούν με πρωτοποριακό σύστημα φωτογράφισης. Το φως και η ένταση, δηλαδή οι θεμελιώδεις προϋποθέσεις στη θεωρία της φωτογράφισης, μελετώνται ειδικά από εμάς. Λαμβάνοντας τις φωτογραφίες των προϊόντων σας, θα διακρίνετε το σωστό φωτισμό, τον πιο επιτυχημένο συνδυασμό χρωμάτων κι υπολογισμό των γωνιών. Αυτά ακριβώς που χρειάζεται για να προσελκύσετε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

  • Είμαστε νομικά καταχωρημένο στούντιο.

    Η ποιοτική και νομική κάλυψη των προσδοκιών του πελάτη μας δημιουργεί διάφανη σχέση μεταξύ μας. Σε αντίθεση με τους φριλάνσερ, οι οποίοι δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για τα έργα τους, από εμάς θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (το τιμολόγιο ή τη σύμβαση κατόπιν αιτήματος). Είμαστε πάντα ευπρόσδεκτοι και σε επικοινωνία. Έχουμε νομική διεύθυνση, είμαστε εγγεγραμμένοι στο Εμπορικό Επιμελητήριο και είμαστε τοποθετημένοι στους Google Maps.

  • Ο τέλειος συνδυασμός τιμής / ποιότητας.

    Οι φωτογράφοι μας λαμβάνουν και επεξεργάζονται μεγάλες ποσότητες φωτογραφιών σε σύντομες προθεσμίες και σε προσιτές τιμές. Πολλοί φωτογράφοι κάνουν τη δουλειά τους καλά, αλλά δεν αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου. Άλλοι παραδίνουν τα έργα γρήγορα ή με χαμηλότερες τιμές. Η ποιότητα της φωτογραφίας όμως θα σας πάει πολύ πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Είμαστε το μοναδικό στούντιο σήμερα που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποσότητας, ποιότητας, τιμής και χρόνου.

  • Ευκολίες πληρωμής.

    Συνεργαζόμενοι μαζί μας, μπορείτε να πραγματοποιείτε ευκολίες πληρωμής προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Δεχόμαστε μετρητά, τραπεζικές μεταφορές, πιστωτικές κάρτες και πληρωμές μέσω PayPal.

  • Κατάλογος πελατών.

    Εάν εξακολουθείτε να προβληματίζεστε, ρίξτε μια ματιά στην εκτεταμένη ροή των τακτικών πελατών μας. Αυτές οι επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται τη φωτογράφιση των προϊόντων τους εδώ και πολλά χρόνια. Κι εμείς επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη με την αφοσίωσή και τη συνέπεια μας.

Τιμές για φωτογράφιση προϊόντων για eshop

Για να μάθετε τιμές για φωτογράφιση προϊόντων e-shop κάντε κλικ σε αυτή τη σελίδα. Ταυτόχρονα επικοινωνήστε μαζί μας για να διευκρινιστούν οι τιμές φωτογράφισης των δικών σας προϊόντων.

Για τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook.

1 Comment
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΡΕΚΗ
    Posted at 12:40h, 23 March Reply

    Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να εργαστώ ως μοντέλο υποδημάτων ή κοσμημάτων.Αν θέλετε φωτογραφίες μου πολύ ευχαρίστως να σας στείλω. Ευχαριστω πολύ.

Post A Comment