ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Έχετε online κοσμηματοπωλείo (e-shop) και ψάχνετε για φωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα; Τότε βρήκατε την κατάλληλη σελίδα! Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να αποκτήσετε επαγγελματικές φωτογραφίες κοσμημάτων με κόστος μόλις από 3 ευρώ!

Φωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα

Ηφωτογράφιση κοσμημάτων είναι από τους δύσκολους τομείς της επαγγελματικής φωτογραφίας. Εμείς, οι επαγγελματιές φωτογράφοι του Light and Dark, μάθαμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο της φώτο λήψης και επεξεργασίας. Έτσι βοηθάμε τους ιδιοκτήτες των online κοσμηματοπωλείων (e-shop) να γεμίσουν γρήγορα τα website ή τους καταλόγους τους.

Φωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα

Ποιά είναι η διάδηκασία της φωτογράφισης κοσμημάτων;

Δημιουργήστε μια ενδεικτική λίστα κοσμημάτων που θα θέλατε να φωτογραφίσετε. Ύστερα δείτε πόσες φωτογραφίες θα χρειαστείτε για το κάθε κόσμημα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε το συνολικό ποσό των επιθυμητών φωτογραφιών. Κι έτσι θα μπορέσετε να λάβετε πιο συγκεκριμένα το κόστος της φωτογράφισης κοσμημάτων σας.

Αποφασίστε τι φόντο θέλετε για την φωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα. Το λευκό (ή αλλιώς απομονωμένο) ή το μαύρο φόντο; Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, διαβάστε το κείμενο για την επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων και επιλογή φόντου.

Φωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων Αθήναφωτογράφιση προϊόντων Αθήνα

Πριν κανονίσετε την κανονική φωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα, μπορείτε να παραγγείλετε τη δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφιση. Θα κάνουμε λήψη των 2-3 κοσμημάτων σας, θα συζητήσουμε για τις οπτικές γωνίες, τις χρωματικές και φωτιστικές λύσεις, τις ιδιότητες επεξεργασίας κι άλλες λεπτομέρειες της φωτογράφησης κοσμημάτων σας. Επομένως, όταν λάβετε τις δοκιμαστικές σας φωτογραφίες, θα ξέρετε σίγουρα τι ακριβώς χρειάζεστε.

Στην επαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτων σημασία έχει η ποσότητα των επιλεγμένων φωτογραφιών ανεξάρτητα από την ποσότητα κοσμημάτων. Δηλαδή, το κόστος των 5 φωτογραφιών ενός κοσμήματος είναι ίδιο με το κόστος των 5 κοσμημάτων από μια φωτογραφία. Όπως κι αν έχει, εσείς χρεώνεστε μόνο τις επιλεγμένες φωτογραφίες κι όχι ό,τι είχε ληφθεί.

Μπορείτε να μας παραγγείλετε την αποκοπή του κοσμήματος από το φόντο. Συνήθως αυτή η επεξεργασία κοστίζει λιγότερα από το να παραγγείλετε χωριστά την αποκοπή από τον σχεδιαστή.

Είμαστε κοντά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες σχετικά με την επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων  με οποιοδήποτε τρόπο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για τα νέα μας και τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook!


Check it out! 5 χρυσοί κανόνες της online πώλησης κοσμημάτων!


Φωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα Φωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων ΑθήναΦωτογράφιση κοσμημάτων Αθήνα

1 Comment
  • Βάσω
    Posted at 14:19h, 28 October Reply

    Γεια σας, ενδιαφέρομαι για φωτογράφιση κοσμημάτων. Γυρω στις 60-70φωτογραφιες…ποια είναι η τιμη;

Post A Comment