ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ HARITIDIS JEWELERY

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ HARITIDIS JEWELERY

Φωτογράφηση κοσμημάτων για το online κοσμηματοπολείο HARITIDIS JEWELERY.

Φωτογράφηση κοσμημάτων για το HARITIDIS JEWELERY

Εμείς στο Light and Dark Studio συνεργαζόμαστε με το HARITIDIS JEWELERY εδώ και χρόνια. Σε αυτό το post σας δείχνουμε μερικά δείγματα από τις χιλιάδες φωτογραφίες κοσμημάτων πού έχουμε κάνει για το e-shop HARITIDIS JEWELERY.

επαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτωνεπαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτων


CHECK IT OUT!  5 χρυσές συμβουλές για τον τρόπο δημιουργίας μιας ιστοσελίδας κοσμημάτων.


Για το Haritidis Jewelery

Η αρχή της δεκαετίας του 70 βρίσκει τον Χαράλαμπο Χαριτίδη να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της χρυσοχοΐας. Το πάθος και η τεχνική του κατάρτιση τον καταξιώνουν γρήγορα ειδικά στις βέρες. Η επιτυχημένη πορεία τον οδηγεί σύντομα στην ίδρυση του δικού του καταστήματος. Τα κοσμήματα του διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους αλλά και την εξαίρετη κατασκευαστική τους ποιότητα ενώ ο επαγγελματισμός του τον καταξιώνει γρήγορα χρίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Την δεκαετία του 90 το κατάστημα έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και δημοφιλές σημείο πώλησης κοσμημάτων και επώνυμων ρολογιών.

Το 99 έρχεται και η τεχνολογική αναβάθμιση του εργαστηρίου με Cad-Cam systems. Το 2002 πραγματοποιείται η μεταστέγαση σε ένα ιδιόκτητο χώρο που αισθητικά ευθυγραμμίζεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου κοσμηματοπωλείου που καλύπτει πληθώρα κοσμημάτων αλλά και μεγάλο εύρος επώνυμων ρολογιών. 2013: το eshop Χαριτήδη είναι γεγονός. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις το νέο μας e-shop αποτελεί μια καλαίσθητη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής μας παρουσίας πού δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση.
(από το haritidis.gr)

Επαγγελματική φωτογράφηση κοσμημάτων: είμαστε στη διάθεσή σας

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτή την επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες σχετικά με την επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων  με οποιοδήποτε τρόπο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για τα νέα μας και τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook!


Check it out! 3D φωτογραφίες κοσμημάτων: νέα marketing λύση για online πολύσεις!


 

No Comments

Post A Comment