ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Επαγγελματική φωτογράφιση φωτιστικών για το κατάστημα BAROK. Ακόμα ένα δείγμα επαγγελματικής φωτογράφισης προϊόντων από το Light and Dark Studio!

Επαγγελματική φωτογράφιση φωτιστικών

Εδώ μπορείτε και εσείς να ζητήσετε τιμή για επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων για την επιχείρησή σας. Αλλιώς μπορείτε να δείτε το τιμοκατάλογό μας εδώ (click!)

Το κατάστημα BAROK δημιουργήθηκε το 1980 με αντικείμενο την διακόσμηση εσωτερικού χώρου κατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων όπως γραφείων και αιθουσών συνεδριάσεων. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή φωτιστικών, επίπλων και διακοσμητικών ειδών απευθείας από τους καλύτερους οίκους της Ιταλίας και της Ισπανίας με αποτέλεσμα οι τιμές μας να είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

Σήμερα η πείρα σαράντα πέντε συνολικά ετών στην διακόσμηση, έχει ως αποτέλεσμα ο πελάτης να μένει ικανοποιημένος από την ποιότητα, την ποικιλία αλλά και τις τιμές μας. Στο κατάστημά μας ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει Φωτιστικά κλασσικά, νεοκλασικά αλλά και μοντέρνα για όλους τους χώρους του σπιτιού του ή του επαγγελματικού του χώρου, Έπιπλα για όλα τα γούστα καθώς και Διακοσμητικά Είδη όπως καθρέπτες, ρολόγια και κηροπήγια, τηλέφωνα, κρύσταλλα, αγάλματα, πίνακες ζωγραφικής και πολλά άλλα.

CHECK IT OUT! Επαγγελματική φωτογράφιση για e-shop: συχνές ερωτήσεις

Για τα νέα μας και τις περισσότερες φωτογραφίες παρακολουθήστε μας στο Instagram και Facebook!

No Comments

Post A Comment