ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΑΒΕΡΝΩΝ

Επαγγελματική φωτογράφιση για μια παραδοσιακή ταβέρνα στη Χαλκιδική

Το Light and Dark Studio είναι ένα στούντιο επαγγελματικής φωτογράφισης και αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και φωτογράφιση ταβερνών.  Σε αυτή την φορά βγάλαμε φωτογραφίες για την ταβέρνα του Πώλ στο Νέα Μαρμαρά Χαλκιδικής. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για την ταβέρνα.

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

Φωτογράφιση ταβερνών

img_3236

Φωτογράφιση ταβερνών – η ταβέρνα του Πωλ

“Η Ταβέρνα του Πώλ είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα στο μαγευτικό χωριό Παρθενώνας στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Η Ταβέρνα αυτή πρεσβεύει την φιλοσοφία της ελληνικής φιλοξενίας και του καλού φαγητού από το 1978. Τώρα η δεύτερη γενιά συνεχίζει την ίδια παράδοση και συνεχώς εμπλουτίζει την καλή κουζίνα με νέες δημιουργικές ιδέες. Θα απολαύσετε γεύσεις του χωριού, ντόπια κρέατα, φρέσκα λαχανικά, πιάτα ημέρας, σπιτικές πίτες και θεσπέσιους μεζέδες Επίσης Θα βρείτε και παραδοσιακά προιόντα Χαλκιδικής όπως μέλι, ελιές, λάδι, σπιτικό λικέρ, βότανα
Η μοναδική θέα από το μπαλκόνι μας θα σας κόψει την ανάσα αγναντεύοντας τον Τορωναίο κόλπο, τον Όλυμπο, τον Κίσσαβο, την Σκόπελο και Αλλόνησο.

Είναι ανοιχτά απο Μάιο-Οκτώμβριο όλη μέρα.
Οδηγίες πρόσβασης : Στον οδικό άξονα της Σιθωνίας, 500 μ. μετά την κεντρική είσοδο του Ν.Μαρμαρά άκολουθείτε το δρόμο πρός το βουνό για το χωριό Παρθενώνα΄ φτάνοντας, διασχίστε 200 μ. μετά την εκκλησία θα μας βρείτε στο αριστερό σας χέρι.

Φωτογράφιση ταβερνών: κάντε κράτιση για φωτογράφιση

Εδώ μπορείτε και εσείς να κλείσετε ραντεβού για φωτογράφιση της επιχείρησής σας.

Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πως γίνεται η επαγγελματική φωτογράφιση ταβερνών και εστιατορίων.

No Comments

Post A Comment