Φωτογράφιση παιδικών ρούχων

Φωτογράφιση παιδικών ρούχων

Εάν έχετε online κατάστημα παιδικών ρούχων ή προετοιμάζετε να ανοίξετε ένα, αυτή η ανάρτηση που αφορά τη φωτογράφιση παιδικών ρούχων σίγουρα θα σας ενδιαφέρει! Θα ενημερωθείτε ποιό είδος φωτογράφισης είναι το πιο κατάλληλο, πώς θα την οργανώσετε και τι κόστος θα έχει.

Είδη φωτογράφισης παιδικών ρούχων

Υπάρχουν λοιπόν οι εξής τρόποι να φωτογραφίσετε το εμπόρευμά σάς:

1. Flat lay φωτογράφιση. Ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος. Δεν χρειάζεστε τίποτα εκτός από τα ρούχα καθαυτά. Οι τιμές κυμαίνουν από 4 ευρώ ανά μια απλή φωτογραφία σε λευκό φόντο σε 7 ευρώ ανά μια φώτο με ρετούς και ξεφοντάρισμα.

2. Επαγγελματική φωτογράφιση με παιδιά-μοντέλα. Σίγουρα, πολύ εντυπωσιακός και προσεγμένος τρόπος. Όσον αφορά το κόστος, προστίθεται η αμοιβή του μοντέλου στο κόστος της flat lay φωτογράφησης.

3. Σε περίπτωση που ασχολείστε με χονδρική πώληση του παιδικού ρούχου, αξίζει τον κόπο να αποκτήσετε μια ή δύο κούκλες ghost σε κατάλληλα μεγέθη. Η αόρατη κούκλα είναι ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης εμπορευμάτων στους επαγγελματίες πελάτες σας. Οι τιμές φωτογράφισης σε κούκλα ghost ξεκινάνε από 7 ευρώ με ρετούς και ξεφοντάρισμα.

Για να οργανώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα την επαγγελματική φωτογράφιση παιδικών ρούχων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας επισκεφθείτε στο στούντιό μας. Σας προτείνουμε να κάνετε μια δοκιμαστική φωτογράφιση εντελώς δωρεάν, για να αποφασίσετε εμπειρικά ποιες γωνίες φωτογράφισης σας εξυπηρετεί περισσότερο, ώστε να είστε σίγουροι για το μελλοντικό αποτέλεσμα.
 

Έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας εκτός από μια κλασική φωτογράφιση ρούχων; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας και από κοινού να βρούμε την πιο κατάλληλη και πρωτότυπη λύση!

Για περισσότερες φωτογραφίες και προσφορές επαγγελματικής φωτογράφισης ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook!

No Comments

Post A Comment