ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΛΥΚΩΝ – ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΛΥΚΩΝ – ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών και άλλα
3 απαραίτητα βήματα για μία επιτυχή χονδρική πώληση
γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής. 

Χαίρετε! Για να διαβάζετε αυτό το κείμενο, πιθανότατα, θα έχετε ένα εργοστάσιο ή ίσως εργαστήριο παραγωγής γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τόνοι αλευριού, βουτύρου και ζάχαρης περνάνε από τα επιδέξια χέρια σας πριν μετατραπούν στην τελική τους μορφή. Ύστερα από όλα αυτά, οι ρόδινές γκοφρέτες και τα φανταχτερά κουλούρια, αριστοτεχνικά μεταφέρονται σε κιβώτια. Κάθε μέρα αμέτρητες αρωματικές συσκευασίες έτοιμου προϊόντος περιμένουν τη σειρά τους για να φτάσουν στα ράφια των ζαχαροπλαστείων και των σούπερ μάρκετ. Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι η κάθε μέρα που περνά είναι μία δοκιμασία που σας κρατάει σε αγωνία. Ξέρετε να δημιουργείτε το καλύτερο γλυκό στον κόσμο, αλλά δεν είστε σίγουρος πως να το πουλήσετε.  Η ταχέως μεταβαλλόμενη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και του υψηλού ανταγωνισμού σας βάζουν δύσκολα.

Ελάτε να ηρεμήσουμε και να δούμε αν όλα αυτά που κάνετε, είναι σωστά.

Επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών

Λοιπόν, τι είναι το πιο σημαντικό στις πωλήσεις; Σωστά! Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στην καλύτερη τους μορφή. Φροντίστε να επωφεληθείτε τις  επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλού επιπέδου που να παρουσιάζουν σωστά τα εμπορεύματα σας κι να είναι διακοσμημένες με το ίδιο ύφος.  Έτσι ώστε το site σας, όπως κι ο κατάλογος, να είναι μια ευχάριστη και περιποιημένη ηλεκτρονική βιτρίνα για τον μέλλοντα πελάτη.  Εδώ μπορείτε και εσείς να ζητήσετε τιμή για φωτογράφηση γλυκών για την επιχείρησή σας.  Σε αντίθεση με την παραδοσιακή συνταγή που, επί εποχές,  τη διαφορά κάνει η εκτέλεση της κατά γράμμα, οι φωτογραφίες των προϊόντων θα πρέπει να έχουν ληφθεί  με την τελευταία λέξη αυτής της τέχνης.  Διαβάστε σε νέο παράθυρο: τι είναι επαγγελματική φωτογράφιση τρωφίμων?

Επαγγελματική φωτογράφιση γλυκώνΕπαγγελματική φωτογράφιση γλυκώνΕπαγγελματική φωτογράφιση γλυκών

Επαγγελματικό blog

H επιχείρηση σας ουσιαστικά είναι ο πελάτης σας. Με τα καθήκοντά και τα προβλήματά του. Και μπορείτε να τον βοηθήσετε! Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό blog – ξεχωριστό ή βάσει της ιστοσελίδας σας! Μοιραστείτε με τους πελάτες σας χρήσιμες πληροφορίες! To blog μπορεί να περιέχει ιδέες για το πώς να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα σας, συμβουλές για αρχάριους ζαχαροπλάστες. Οι μοναδικές συνταγές να είναι διαθέσιμες μόνο σε πελάτες σας. Και πολλά άλλα! Σκεφτείτε, ο επιχειρηματίας λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνει συμβουλές στο διαδίκτυο. Επομένως, θα σας είναι πολύ ευγνώμων για τις business hacks που θα του προσφέρετε με απλό και κατανοητό τρόπο.

επαγγελματική φωτογράφιση γλυκώνΕπαγγελματική φωτογράφιση γλυκών Επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών light-n-dark.com 

Το email είναι απαραίτητο!

Στο τρίτο σημείο θα δώσω ιδιαίτερη προσοχή. Παρακαλώ, να αφήνετε το εργασιακό email στο site σας. Πριν ετοιμάσουμε αυτό το άρθρο, κάναμε μια χρονοβόρα έρευνα, μελετώντας την αγορά ζαχαροπλαστικής στις B2B πωλήσεις. Ανακαλύψαμε ότι, για κάποιο λόγο, πιθανών, λόγω αποφυγής spam, οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων δεν υποδεικνύον το email τους. Προτιμάνε να σημειώνουν μόνο τον αριθμό τηλεφώνου ή να χρησιμοποιούν τη φόρμα e-επικοινωνίας. Για την ελληνική αγορά αυτός ο τρόπος είναι φυσιολογικός. Έχουμε συνηθίσει να επικοινωνούμε αυτοπροσώπως και τηλεφωνικά. Αλλά… αν σχεδιάζετε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, θα πρέπει να σκεφτείτε και τη „frau“ από το Αμβούργο. Αυτή, π.χ. για να σας ρωτήσει για τα υπέροχα σιροπιαστά, μπορεί πολύ πιο εύκολα να σας γράψει ένα μήνυμα στο e-mail, παρά να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας. Ειλικρινά όμως, για την αλίευση των spam υπάρχουν πια τα φίλτρα.

Επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών light-n-dark.comΕπαγγελματική φωτογράφιση γλυκών light-n-dark.comΕπαγγελματική φωτογράφιση γλυκών light-n-dark.com

 

Social media account is a must!

Δημιουργήστε κι αναπτύξτε σελίδες στα κοινωνικά μέσα. Ναι στην αγορά b2b! Και ναι στους τελικούς χρήστες! Ίσως νομίζετε ότι ο μέσος χρήστης του  Instagram άπειρα απομακρυσμένος από το γλύκισμα σας; Αλλά δεν είναι! Ο τελικός χρήστης είναι ο πελάτης του πελάτη σας. Είναι σχεδόν σαν τον εγγονό σας, αλλά πιο γλυκός 🙂 Επομένως, δημιουργήστε ένα food-style λογαριασμό. Προσελκύστε τους χρήστες με τις πιο στιλάτες φωτογραφίες, συνταγές και διαγωνισμούς. Μόνο οφέλη, θα αποκομίσετε! Πρώτον, οι μέλλοντες πελάτες σας μπορεί να βρίσκονται μεταξύ των συνδρομητών σας. Και δεύτερον, οι υπάρχοντες πελάτες θα εκτιμήσουν, οπωσδήποτε, την ενεργή μάρκετινγκ συμπεριφορά σας και την υποστήριξη των πωλήσεών σας.

επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής. επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικήςεπαγγελματική φωτογράφιση γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής

Διαβάσατε και τους τέσσερις κανόνες; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να επεξεργαστείτε; Το βασικό είναι να μην πανικοβληθείτε! Ξεκινήστε από το πρώτο βήμα κι αργά, αλλά ορθά, κινήστε διαρκώς προς τον στόχο σας – την αύξηση του αριθμού των πελατών σας και των πωλήσεων γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής σας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιχειρησιακό αναλυτή Aygul Sayfullina στο [email protected] Εδώ μπορείτε και εσείς να ζητήσετε τιμή για φωτογράφηση γλυκών για την επιχείρησή σας

CHECK IT OUT! Ισχύει και για το e-shop γλυκών: 5 χρυσές συμβουλές για τον τρόπο δημιουργίας μιας ιστοσελίδας κοσμημάτων.

επαγγελματική φωτογράφιση γλυκών & προϊόντων ζαχαροπλαστικής

 

No Comments

Post A Comment