ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ E-SHOP: ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ E-SHOP: ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Λοιπόν, έχετε ήδη ή σκοπεύετε να ανοίξετε το δικό σας διαδικτυακό μαγαζί και ψάχνετε για επαγγελματική φωτογράφιση; Αντιλαμβάνεστε ότι για αξιόλογες πωλήσεις χρειάζονται φωτογραφίες προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;

Πώς να παραγγείλετε την επαγγελματική φωτογράφιση για e-shop; Πώς να ορίσετε σωστά το ζήτημά σας στον επαγγελματία φωτογράφο; Πως πραγματοποιείται η ίδια η φωτογράφηση; Ποια τεχνάσματα θα πρέπει να υπολογιστούν κατά τη φωτογράφιση προϊόντων για e-shop; Πως, τι και που;

Επαγγελματική φωτογράφιση για e-shop: διαδικασία και τιμή

Κατ’ αρχάς δημιουργήστε μια λίστα προϊόντων (ενδεικτική) που θα θέλατε να φωτογραφίσετε. Ύστερα δείτε πόσες φωτογραφίες θα χρειαστείτε για το κάθε προϊόν. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε το συνολικό ποσό των επιθυμητών φωτογραφιών. Κι έτσι θα μπορέσετε να λάβετε πιο συγκεκριμένα το κόστος των φωτολήψεων από τον φωτογράφο.

Πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στην «Επαγγελματική φωτογράφηση για e-shop», μπορείτε να παραγγείλετε τη δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφιση. Θα κάνουμε λήψη των 2-3 προϊόντων σας, θα συζητήσουμε για τις οπτικές γωνίες, τις χρωματικές και φωτιστικές λύσεις, τις ιδιότητες επεξεργασίας κι άλλες λεπτομέρειες της φωτογράφησης προϊόντων  για e-shop. Επομένως, όταν λάβετε τις δοκιμαστικές σας φωτογραφίες, θα ξέρετε σίγουρα τι ακριβώς χρειάζεστε.

Οι τιμές των τυποποιημένων φωτογραφιών υπάρχουν στο αρχείο μαςΕάν έχετε ειδικά ζητήματα, γράψτε τα εδώ. Θα σας απαντήσουμε μέσα σε μία ώρα.

Στην επαγγελματική φωτογράφηση για e-shop σημασία έχει η ποσότητα των επιλεγμένων φωτογραφιών ανεξάρτητα από την ποσότητα προϊόντων. Δηλαδή, το κόστος των 10 φωτογραφιών ενός προϊόντος είναι ίδιο με το κόστος των 10 προϊόντων από μια φωτογραφία. Όπως κι αν έχει, εσείς χρεώνεστε μόνο τις επιλεγμένες φωτογραφίες κι όχι ό,τι είχε ληφθεί.

Για τις μεγάλες παραγγελίες ισχύουν ειδικές προϋποθέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Στη σελίδα «Διαδικασία» μπορείτε να μάθετε πως ακριβώς πραγματοποιείται η φωτολήψη στο στούντιο μας.

Επαγγελματική φωτογράφιση για e-shop: timing και αποτελέσματα

Υπό συνηθισμένες συνθήκες η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως 10 εργάσιμες μέρες μετά τη λήψη. Στην πράξη παραδίδουμε τα έργα συντομότερα.

Ναι, σε ειδικές περιπτώσεις κάνουμε και ταχύτατες επεξεργασίες φωτογραφιών. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορείτε να μας παραγγείλετε την αποκοπή του προϊόντος από το φόντο. Συνήθως αυτή η επεξεργασία κοστίζει λιγότερα από το να παραγγείλετε χωριστά την αποκοπή από τον σχεδιαστή.

Έχουμε τη δυνατότητα να επαναλάβουμε  οποιαδήποτε φωτογραφία που επιθυμείτε. Εάν δούμε ότι τέτοιου είδους «αντιγραφή» δεν αξίζει, ωφελούμε να σας αναφέρουμε το χάσιμο χρόνου και κόστους λόγω έλλειψης σχετικού αποτελέσματος και παρομοιότητας με το προϊόν σας. Μας είναι σημαντικό να επωφελείστε από φωτογραφίες προϊόντων υψηλής ποιότητας χωρίς περιττά έξοδα.

Εσείς θα λάβετε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση κι αυτό θα είναι επαρκή και για την εκτύπωση. Ίσως χρειαστεί επιπλέον επεξεργασία. Γράψτε μας σχετικά με αυτό!

Γράψτε και την δικιά σας ερώτηση!

Εάν στη λίστα αυτή δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενες ερωτήσεις κι απαντήσεις, γράψτε την δικιά σας ερώτηση στα σχόλια κι εμείς θα σας απαντήσουμε ιδιαιτέρως. Οπωσδήποτε να σημειώνετε το e-mail σας. 

No Comments

Post A Comment

Call Now Button