ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ

Καλώς ήρθατε στο Light and Dark Studio. Το στούντιο μας είναι μια ομάδα, την οποία απαρτίζουν επαγγελματίες φωτογράφοι από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη. Ειδικευόμαστε  στην επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, υπηρεσιών και εκδηλώσεων.

Κάθε μέρα δημιουργούμε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Συνεπώς, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των ελλήνων παραγωγών παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιστεύουμε ότι έτσι συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της αγαπημένης μας Ελλάδας.

Επαγγελματίες φωτογράφοι του στούντιο Light και Dark

Ας γνωριστούμε. Ο Alexander Hadji είναι πρωτοπόρος φωτογράφος και συνιδιοκτήτης του στούντιο Light and Dark. Ειδικεύεται στη φωτογράφηση προϊόντων για το e-shop. Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε ταχύτατο ρυθμό κι οι προσιτές τιμές έκαναν διάσημο τον Αλέξανδρο. Πλέον τον αναζητούν οι πελάτες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, και ολόκληρη την Ελλάδα.

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος βελτιώνει συνεχώς την τουριστική εικόνα της χώρας, εργάζοντας ως υπερπεριζήτητος φωτογράφος στη Σαντορίνη. Επίσης, ο Αλέξανδρος είναι καλλιτέχνης στην επαγγελματική φωτογράφηση της Χαλκιδικής κι όλης της Ελλάδας.

επαγγελματίες φωτογράφοι

Η Aygul Sayfullina είναι επιχειρηματικός αναλυτής και δεύτερος φωτογράφος  του στούντιο. Ειδικεύεται στο food-styling και στη φωτογράφηση φαγητού. Εκτός αυτού η Aygul έχει ένα όνειρο – να κάνει όλο το κόσμο να ερωτευτεί την ελληνική κουζίνα και το κρασί. Έτσι, με μεγάλη αφοσίωση χειρίζεται το δημοφιλές blog «Ελληνικά τρόφιμα και κρασιά».

επαγγελματίες φωτογράφοι

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι του στούντιο λαμβάνουν επίσης παραγγελίες για φωτογράφηση γάμου και βάπτισης, δημιουργούν ψηφιακά άλμπουμ και παρουσιάσεις media.

Η επαγγελματική φωτογράφηση πραγματοποιείται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα. Το στούντιο λειτουργεί επίσημα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα εδώ κι εννέα χρόνια και συμβάλλει στην ανάπτυξη της επαγγελματικής φωτογράφισης στην Ελλάδα. 

Δείτε και εσείς τις υπηρεσίες μας, ζητήστε την τιμή και οργανώστε τη δική σας επαγγελματική φωτογράφιση.

επαγγελματίες φωτογράφοι Αθήνα

No Comments

Post A Comment