ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ E-SHOP ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ONLINE ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ E-SHOP ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ONLINE ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Post updated 23.09.2021 Ανανεωμένο στις 23.09.2021

Γεια σας, σήμερα σας προτείνουμε 5 χρυσούς κανόνες της online πώλησης κοσμημάτων.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΡΟΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

Απλό, εύκολο και διαισθητικό site με μινιμαλιστικό ντιζάιν είναι ο πρώτος κανόνας επιτυχημένων πωλήσεων σε κάθε επιχείρηση. Για τα κοσμηματοπωλεία αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο.  Μην επιβαρύνετε το σχεδιασμό με έντονες εικόνες, κουμπιά που αναβοσβήνουν και μπάνερ που κινούνται συνεχόμενα. Είναι κουραστικό για τα μάτια.

Γι’ αυτό και κινδυνεύετε να στείλετε τον επισκέπτη σας σε ένα λιγότερο πολύχρωμο site. Θα κάνετε αυτή τη χάρη στον ανταγωνιστή σας; Ποιοτικές φωτογραφίες των κοσμημάτων, από μόνες, κάνουν την ιστοσελίδα ζωντανή. Σε ένα ομοιογενές φόντο αυτές θα φαίνονται ακόμα πιο ευνοϊκά.

Μην χρησιμοποιείτε μουσικό σχεδιασμό – αυτό πλέον έχει μείνει στο παρελθόν! Εκτός αυτού, συχνά οι επισκέπτες περιηγούνται στα website από την εργασία τους. Ένας ξαφνικός ήχος, κατά κανόνα, θα φέρει ως αποτέλεσμα άμεση εγκατάλειψη του «ένοχου» site. Το σκέφτεστε ακόμα;

επαγγελιματικές φώτος για e-shop κοσμημάτων

ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ E-SHOP ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ 

Χρησιμοποιήστε επαγγελματικές φωτογραφίες κοσμημάτων. Μόνο αυτές μπορούν να δείξουν πλήρως το χρώμα, την υφή και τη λάμψη του κοσμήματος. Οι ερασιτεχνικές φωτογραφίες επίσης θα χρειαστούν. Αλλά σχετικά με αυτό θα τα πούμε παρακάτω.

επαγγελιματικές φώτος για e-shop κοσμημάτων

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ 

Να τοποθετείτε κάμποσες φωτογραφίες σε έναν κωδικό SKU (για ένα κόσμημα). Οι πρώτες 1-2 φωτογραφίες θα πρέπει να είναι επαγγελματικές. Οι υπόλοιπες μπορούν να είναι ερασιτεχνικές. Με ένα τηλέφωνο μπορείτε να φωτογραφίσετε τις προτάσεις σας για τα κοσμήματα, σε διάφορες εξόδους και περιπτώσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος για  να μεταφέρετε τη διάθεση σας στον επισκέπτη του site. Η έμπνευση του είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στις online πωλήσεις.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ: ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Για ιδιαίτερα ακριβά αντικείμενα μπορείτε να τοποθετείτε ένα βίντεο ή διαδραστικές 3D εικόνες. Είναι πολύ πιο βολικές για τον επισκέπτη. Λόγω ευελιξίας στο στριφογύρισμα μπορούν να προβάλλουν λεπτομέρειες από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΕΜΠΤΟΣ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΛΥΑΡΟΣ! 

Να κάνετε αναλυτική περιγραφή του κάθε προϊόντος. Μην περιορίζεστε με τυπικές πληροφορίες. Παραδείγματος χάρη, μπορείτε να δίνετε συστάσεις σχετικά με την αγορά για διάφορες περιπτώσεις. Ας πούμε, αυτό το δαχτυλίδι είναι ιδανικό ως δώρο για τη μητέρα σας, αυτό το κόσμημα είναι το best seller για κορίτσια με καστανά μάτια. Έτσι, θα βάλετε μια πινελιά οικειότητας και ζεστασιάς στην περιγραφή και θα εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Αυτοί είναι οι 5 χρυσοί κανόνες της online πώλησης κοσμημάτων.

Παν μέτρον άριστον! Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί. Να εφαρμόζετε από έναν κανόνα την εβδομάδα. Μετά από ένα μήνα περίπου θα έχετε ένα εξαιρετικό e-shop με μεγάλες δυνατότητες πώλησης!  Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιχειρησιακό αναλυτή Aygul Sayfullina στο [email protected]

επαγγελιματικές φώτος για e-shop κοσμημάτων

Στα επόμενα μας άρθρα:

3D εικόνες και ξεχάστε τις επιστροφές προϊόντων!

Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το ζουμ στις φωτογραφίες κοσμημάτων; Κακώς!

No Comments

Post A Comment