Επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων και ποτών

Εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής, καφετέρια, delivery των προϊόντων του e-shop σας – ο, τι είδους επιχείρηση κι αν έχετε, η επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων θα οδηγήσει την πώληση σας στα ψηλά. Εμείς δίνουμε άλλο αέρα στα έντονα, αλλά φυσικά χρώματα φαγητού που ανοίγουν την όρεξη του θεατή. Με την τεχνική που έχουμε ρυθμίσει, η επιτυχία να δημιουργούμε τις εικόνες που σίγουρα πουλάνε, είναι αξεπέραστη. Κι όλο αυτό σε ταχύτατο ρυθμό και λογικές τιμές.

Επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων: delivery

Το πιο σημαντικό κομμάτι στους καταλόγους delivery είναι οι λαχταριστές φωτογραφίες φαγητού. Συχνά για αυτούς τους καταλόγους οι ντιζἀινερ χρησιμοποιούν τις stock photos. Όμως την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη των πελατών προκαλούν οι μοναδικές φωτογραφίες, που δείχνουν τη σπεσιαλιτέ του μενού. Κι είναι ειδικά φτιαγμένες για συγκεκριμένο είδος της εστίασης. Οι πιο επιτυχημένες φωτογραφίες θεωρούνται της πίτσας και των ψητών του grill. Όμως τα χυμώδες, απολαυστικά και μοσχομυριστά κομμάτια κρέατος είναι αρκετά ιδιότροπα μοντέλα. Είμαστε υπόχρεοι να μεταφέρουμε την γευστικότητα του φρεσκομαγειρεμένου πιάτου. Για αυτό προτείνουμε τη φωτογράφηση στον τόπο παραγωγής ή μαγειρέματος του. Έτσι γίνεται η λήψη όχι μόνο του γεύματος, αλλά όλης της προετοιμασίας και της εστίασης. Κι εσείς θα έχετε επιπλέον φωτογραφίες για το στήσιμο καταλόγων και web-site.  Food styling γίνεται από φωτογράφους μας. Για βοήθεια προσκαλούμε και τους ειδικούς, π.χ. σεφ των εστιατορίων. Με αυτούς πάντα χτίζουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων: b2b

Υπάρχει κι άλλο δημοφιλές είδος της φωτογράφησης φαγητού. Είναι οι φωτογραφίες των εταιρειών παραγωγής τροφίμων, που λειτουργούν στο σύστημα B2B (business to business).
Όποια και αν είναι τα προϊόντα που παράγονται, εμείς θα βρούμε την καλύτερη οπτική τους γωνία. Η φωτογράφιση φαγητού με σιροπιαστά, γλυκές σάλτσες ή σαλάτες στο πακέτο θα γίνει από το Light and Dark Studio. Αυτό σημαίνει, ότι η φρεσκάδα και η υφή των τροφίμων θα δείξει τέλεια! Διότι εδώ ξέρουμε να ισορροπούμε το φως και να μεταφέρουμε το φυσικό χρώμα των προϊόντων. Μεταξύ των πελατών μας είναι η βιομηχανία αλλαντικών «Έδεσμα», εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «Σάκης» και άλλοι πολλοί.

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
food