Φωτογράφιση συσκευασίων / FMCG

E-shop, κατάλογος, εβδομαδιαίο φυλλάδιο – όποιο κι αν είναι το μέσο σας – μια υψηλού επιπέδου φωτογράφιση συσκευασίων/προϊόντων είναι απλώς απαραίτητη. Εμείς μάθαμε να ικανοποιούμε τις διαφημιστικές απαιτήσεις των μεγαλύτερων αλυσίδων σουπερ μάρκετ. Το αποτέλεσμα; Είναι οι πιο ελκυστικές εικόνες των προϊόντων σε ταχύτατο ρυθμό και λογικές τιμές.

Αγγλικός όρος Fast Moving Consumer Goods χρησιμοποιείται για τα προϊόντα ευρείας καθημερινής κατανάλωσης. Συνήθως αφορά τα τρόφιμα και τα προϊόντα ελαφριάς βιομηχανίας. FMCG είναι η γενική τους ονομασία. Δεν διαφέρουν στο σχεδιασμό και είναι σχεδόν ίδια όσον αφορά το στυλ. Επομένως, με τη λήψη των συσκευασιών και προϊόντων FMCG είναι σημαντικό να επισημανθεί το λογότυπο και η ονομασία τους. Εξίσου σημαντικό είναι και το κεντρικό εικονικό τους τμήμα. Αυτά είναι τα στοιχεία που άμεσα επηρεάζουν τον αγοραστή κατά τη στιγμή της αγοράς.

 

Φωτογράφιση συσκευασίων: γιατί εμείς

Στο studio μας μπορείτε να ζητήσετε τη φωτογράφιση συσκευασιών FMCG όλων των μορφών. Με την απαίτηση σας παρέχουμε ματ, γυαλιστερές και διάφανες επιφάνειες. Η διάφανη συσκευασία θεωρείται η πιο δύσκολη διαμόρφωση για τη φωτογράφιση. Συχνά οι φωτογράφοι εκδίδουν το γκρίζο χρώμα αντί του διάφανου. Αυτό πραγματικά διαστρεβλώνει την εμφάνιση και μειώνει την ελκυστικότητα του προϊόντος.

Οι φωτογράφοι του στούντιο Light & Dark κατάφεραν να βρουν και με επιτυχία να εφαρμόζουν το σύστημα φωτισμού για φωτογράφηση διάφανων συσκευασιών. Το αποτέλεσμα; Οι εικόνες με άνεση μεταδίδουν τη φυσική διαφάνεια της συσκευασίας. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης άλλη μια δύσκολη στιγμή είναι κι η γυαλιστερή επιφάνεια των συσκευασιών. Εμείς πετυχαίνουμε να μεταφέρουμε τη γυαλάδα με το καλύτερο τρόπο στη φωτογραφία. Ταυτόχρονα διατηρούμε τα αρχικά χρώματα και την υφή της συσκευασίας.

 

Εάν είναι απαραίτητο πραγματοποιούμε και την ψηφιακή διόρθωση, δηλαδή ρετούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αποτελεσματικά αφαιρούμε τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης συσκευασίας ή ακόμα και του αρχικού ντιζάιν. 

 

Ζητήστε τη φωτογράφιση συσκευασίων στο studio μας! Γεμίσετε τους καταλόγους σας και άλλα υλικά μάρκετινγκ με ποιοτικές και ελκυστικές φωτογραφίες των προϊόντων!

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
packaging