Φωτογράφιση ρούχων για e-shop, web-sites και καταλόγους
Χρειάζεστε επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για e-shop, web-site, καταλόγους ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό μάρκετινγκ; Εδώ θα βρείτε την λύση! Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων (φαγητού, κοσμημάτων, ρούχων, αντικείμενων κτλ) γίνεται στο πλήρως εξοπλισμένο Στούντιο μας ή στο χώρο του πελάτη με το φορητό εξοπλισμό μας). Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφηση των προϊόντων σας για να συμφωνήσουμε το φόντο (άσπρο, μαύρο, γρι, chromakey και isolate), την γωνία και άλλες λεπτομέρειες για να λάβετε ακριβώς ο’τι αποτέλεσμα θέλετε.
commercial photography, eshop, commercialphoto, jewellery, gold, χρυσο, επαγγελματικη, φωτογραφιση, κοσμηματα
15525
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Flat-lay φωτογράφιση ρούχων

Περισσότερα online καταστήματα ρούχων χρησιμοποιούν τις flat-lay φωτογραφίες ενδυμάτων ή αυτές που λήφθηκαν πάνω στην κρεμάστρα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειωθεί το κόστος της φωτογράφισης στην περίπτωση αν η παρουσία του μοντέλου δεν είναι απαραίτητη. Οι flat-lay φωτογραφίες με το σωστό τεχνητό φωτισμό της studio που έχουν ως κύριο θέμα το ρούχο είναι οι μεγάλες μας επιτυχίες. Τις παράγουμε σε μεγάλες ποσότητες, ταχύτατα και σε λογικές τιμές.

 

Φωτογράφιση ρούχων ghost

Για τη φωτογράφιση ρούχων σε κούκλες ghost χρησιμοποιούμε τις δικές μας “αόρατες” κούκλες. Η αποτελεσματικότητα φωτογράφισης ενδυμάτων σε κούκλες ghost είναι πολύ μεγάλη. Έτσι ο αγοραστής μπορεί πολύ απλά να εκτιμήσει το στήσιμο του ρούχου, να δει τα αξεσουάρ και την υφή του υφάσματος. Για τους ιδιοκτήτες των e-shop αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να αναπληρώνουν γρήγορα τα website τους με το ενιαίο style των προϊόντων. Η μη απαίτηση παρουσίας ενός μοντέλου είναι ένα επιπλέον οικονομικό πλεονέκτημα για τους online shop owner.

 

Διαφημιστική φωτογράφιση ρούχων

Εάν αναζητάτε μια καλή διαφημιστική φωτογράφιση ρούχων, εμείς μπορούμε να οργανώσουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής από την αρχή ως το τέλος. Εμπιστευτείτε μας στην επιλογή των μοντέλων και ειδικών (make-up artist, stylist, κ.λπ.), την αντίληψη σωστού χώρου και περιβάλλοντος, και το αποτέλεσμα δε θα αργήσει να σας εκπλήξει ευχάριστα.

 

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
clothes