ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα

Η φωτογράφιση κοσμημάτων είναι από τους δύσκολους τομείς της επαγγελματικής φωτογραφίας. Εμείς όμως μάθαμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο της φώτο λήψης και επεξεργασίας. Έτσι βοηθάμε τους ιδιοκτήτες των online κοσμηματοπωλείων (e-shop) να γεμίσουν γρήγορα τα website ή τους καταλόγους τους. Το φως και η λάμψη των προϊόντων στις φωτογραφίες μας θα φέρουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες πωλήσεις. 

 

Το πιο δημοφιλές είδος φωτογράφησης  διακόσμου είναι η φωτογράφιση κοσμημάτων σε λευκό φόντο. Εμείς προσφέρουμε την ήδη εικόνα «κροπαρισμένου» προϊόντος. Αυτό λέγεται αλλιώς και ξεφοντάρισμα κι έχει ένα πλεονέκτημα. Οι σχεδιαστές μπορούν να τοποθετήσουν την εικόνα σε οποιαδήποτε design- διάταξη του προϊόντος, χωρίς να χάνουν χρόνο στην περικοπή. Εκτός από το ξεφοντάρισμα, η επεξεργασία των εικόνων περιλαμβάνει και τη διόρθωση  φωτός και χρώματος, το ρετούς (καθαρισμό, γεωμετρική διόρθωση εικόνας, κ.λπ.). Επίσης, η διαδικασία περιέχει την τυπική προετοιμασία για την τοποθέτηση σε  web-site ή και την εκτύπωση.

 

Ανάλογα με τη θέληση του πελάτη παρέχουμε τις εικόνες σε συγκεκριμένο μέγεθος και μορφή. Μπορούμε επίσης να θέσουμε το εταιρικό λογότυπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Επιπλέον, με την επιλογή σας, η φωτογραφία του κοσμήματος μπορεί να συνοδεύεται από μια σκιά / αντανάκλαση. Εκτός από λευκό χρώμα, το φόντο της εικόνας του διακόσμου  μπορεί να είναι κι έγχρωμο: μαύρο, γκρι, κόκκινο και ούτω καθεξής. Το έγχρωμο φόντο απαιτεί περισσότερο χρόνο επεξεργασίας. Γι’ αυτό και το κόστος αυτών των εικόνων είναι μεγαλύτερο.

 

Εκτός από τις μεμονωμένες φωτογραφίες κοσμημάτων μπορούμε να δημιουργήσουμε και τις φώτο κολάζ για την καταχώρηση τους στα τμήματα e-shop κοσμηματοπωλείου (π.χ. σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, κλπ).

 

Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε ακόμη και την Fashion φωτογράφηση κοσμημάτων. Προσφέρουμε την οργάνωση όλης της διαδικασίας. Αναλαμβάνουμε την επιλογή των μοντέλων και των τοποθεσιών για φωτογραφήσεις. Προετοιμάζουμε τις φωτογραφίες για την δημοσίευση σε συγκεκριμένη έκδοση ή την τοποθέτηση σε web-site.

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
jewellery