Φωτογράφιση κοσμημάτων για e-shop, web-site και καταλόγους
Χρειάζεστε επαγγελματικές φωτογραφίες προϊόντων για e-shop, web-site, καταλόγους ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό μάρκετινγκ; Εδώ θα βρείτε την λύση! Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων (φαγητού, κοσμημάτων, ρούχων, αντικείμενων κτλ) γίνεται στο πλήρως εξοπλισμένο Στούντιο μας ή στο χώρο του πελάτη με το φορητό εξοπλισμό μας). Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστική φωτογράφηση των προϊόντων σας για να συμφωνήσουμε το φόντο (άσπρο, μαύρο, γρι, chromakey και isolate), την γωνία και άλλες λεπτομέρειες για να λάβετε ακριβώς ο’τι αποτέλεσμα θέλετε.
commercial photography, eshop, commercialphoto, jewellery, gold, χρυσο, επαγγελματικη, φωτογραφιση, κοσμηματα
15613
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15613,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων

Η φωτογράφιση κοσμημάτων είναι από τους δύσκολους τομείς της επαγγελματικής φωτογραφίας. Εμείς όμως μάθαμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο της φώτο λήψης και επεξεργασίας. Έτσι βοηθάμε τους ιδιοκτήτες των online κοσμηματοπωλείων (e-shop) να γεμίσουν γρήγορα τα website ή τους καταλόγους τους. Το φως και η λάμψη των προϊόντων στις φωτογραφίες μας θα φέρουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες πωλήσεις. 

 

Το πιο δημοφιλές είδος φωτογράφησης  διακόσμου είναι η φωτογράφιση κοσμημάτων σε λευκό φόντο. Εμείς προσφέρουμε την ήδη εικόνα «κροπαρισμένου» προϊόντος. Αυτό λέγεται αλλιώς και ξεφοντάρισμα κι έχει ένα πλεονέκτημα. Οι σχεδιαστές μπορούν να τοποθετήσουν την εικόνα σε οποιαδήποτε design- διάταξη του προϊόντος, χωρίς να χάνουν χρόνο στην περικοπή. Εκτός από το ξεφοντάρισμα, η επεξεργασία των εικόνων περιλαμβάνει και τη διόρθωση  φωτός και χρώματος, το ρετούς (καθαρισμό, γεωμετρική διόρθωση εικόνας, κ.λπ.). Επίσης, η διαδικασία περιέχει την τυπική προετοιμασία για την τοποθέτηση σε  web-site ή και την εκτύπωση.

 

Ανάλογα με τη θέληση του πελάτη παρέχουμε τις εικόνες σε συγκεκριμένο μέγεθος και μορφή. Μπορούμε επίσης να θέσουμε το εταιρικό λογότυπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Επιπλέον, με την επιλογή σας, η φωτογραφία του κοσμήματος μπορεί να συνοδεύεται από μια σκιά / αντανάκλαση. Εκτός από λευκό χρώμα, το φόντο της εικόνας του διακόσμου  μπορεί να είναι κι έγχρωμο: μαύρο, γκρι, κόκκινο και ούτω καθεξής. Το έγχρωμο φόντο απαιτεί περισσότερο χρόνο επεξεργασίας. Γι’ αυτό και το κόστος αυτών των εικόνων είναι μεγαλύτερο.

 

Εκτός από τις μεμονωμένες φωτογραφίες κοσμημάτων μπορούμε να δημιουργήσουμε και τις φώτο κολάζ για την καταχώρηση τους στα τμήματα e-shop κοσμηματοπωλείου (π.χ. σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, κλπ).

 

Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε ακόμη και την Fashion φωτογράφηση κοσμημάτων. Προσφέρουμε την οργάνωση όλης της διαδικασίας. Αναλαμβάνουμε την επιλογή των μοντέλων και των τοποθεσιών για φωτογραφήσεις. Προετοιμάζουμε τις φωτογραφίες για την δημοσίευση σε συγκεκριμένη έκδοση ή την τοποθέτηση σε web-site.

Ζητήστε τιμή για φωτογράφηση

Category
jewellery